Direct bestellen

Kwaliteit catering

Wij zetten met hart en ziel onze kookkunsten in om het u en uw gasten optimaal naar de zin te maken. Verse seizoen, biologisch en streekgebonden producten dienen als basis om u te laten genieten van een onvergetelijk moment voor u alleen, met de familie, vrienden en of collega’s. Wij bezorgen onze traiteur producten bij u thuis, op locatie of op uw werk.

Kies uw maaltijd

Ontbijt
Lunch
Diner
Borrel
Buffet
Openingstijden
Catering

Maandag - zondag
Bezorgen

09:00-18:00 uur
7 dagen per week (in overleg)

Cafetaria

Dinsdag - zaterdag

11:30-20:30 uur

Bezorglocaties
Klein Catering
Gemeente Ede, Veenendaal, Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel, Wageningen, Rhenen en Utrechtse heuvelrug.
Groot catering
Landelijk - na overleg.
Offerte - op afspraak.
Contact
Adres
Pakhuisweg 3a
Ede (de Klomp)
0318 52 94 98 > toets 2
info@t-pakhuis.nl

Altijd met ambacht bereidt

Het is nu nog makkelijker om online te bestellen bij 't Pakhuis catering in de gemeentes Ede, Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel bijhorende dorpen en het buitengebied. Naast onze bekende cafetaria bestel site hebben we nu ook hier vele mogelijkheden om heerlijk eten te bestellen. Zoals ontbijtjes, lunches, borrelboxen en gezonde maaltijden. Alles kan bij u worden thuis bezorgd. Waar heeft u zin in?

NIEUW in onze webshop

Klassieke en trendy STAMPPOTTEN

De snelste weg naar lekkere frieten

De lekkerste friet & snacks

Al vanaf 1970 kunt u bij ‘t Pakhuis heerlijke frites en snacks bestellen en afhalen. Natuurlijk kunnen wij deze ook bij bezorgen. Wilt u eerst voor overige informatie naar de website van de cafetaria. Wilt u direct door naar bestellen, klik dan op de afbeelding. U wordt dan doorgeleid naar de bestelomgeving van de cafetaria.

Ambachtelijke hapjes bij de borrel

Heerlijk samen genieten