Borrelschalen​

De lekkerste hapjes bestellen doe je bij 't Pakhuis

Samen voor de buis? Of aan een heerlijke fles wijn. Zin in een hapje erbij? Wij verzorgen vele soorten borrelarrangement: Borrelplanken, cocktailhapjes, warme hapjes of de klassieke bittergarnituur. U vind ze allemaal hier onder.

Borrelen doen we natuurlijk met een hapje

Heerlijk voor en na het eten

Of natuurlijk voor gezellig samen voor de televisie of voor een borrel op de zaak.

Borrelplanken

Gelders

Borrelplank met coburger, worst, zuurtjes, kaas en meer.

1 plank is genoeg voor 2 personen.

Jorisbrood, Stokbrood,
Kruidenboter, ossenworrst,
Remekerkaas, Coburger-ham, Gelderseworst, Zuren en kapperappeltjes, Noten,
Appelstroop, Doesburger mosterd

Italiaans

Borrelplank met vleewaren, fruit, zoutjes en meer.

1 plank is genoeg voor 2 personen.

Gesneden ciabatta, Grissini Tapenda (zongedroogde tomaten), Gemengde olijven, Pastrami, Salami, Bresaola, parmaham met meloen, Mortadella, Spiesjes van tomaat en mozzarella

Spaans

Borrelplank met vleeswaren en vis en kazen en meer.

1 plank is genoeg voor 2 personen.

Gesneden broodsoorten,  Kruidenboter, Aioli, Gemengde olijven, Dadels, Zongedroogde tomaatjes, Salade, Ansjovisspiesje, Serranoham met meloenstukjes, Manchego kaas

Frans

Borrelplank met noten, brie, Rambol, zeevruchten en meer

1 plank is genoeg voor 2 personen.

Gesneden broodsoorten, Kruidenboter, kruidenkaas, Sirop de pomme, Gemengde olijven, Walnoten en pecannoten, Salade, Brie, Droge worst, Rambol kaas, fruit de mer

Brood en dips

Stokbrood

Ambachtelijk vers klassiek stokbrood

Jorisbrood

Ambachtelijke Poolish volkoren brood

Waldkorn

Ambachtelijke verse volkoren brood

Gelderse bol

Ambachtelijke bollen, Italiaanse of volkoren.

Kruidenboter

Schaaltje klassieke huisgemaakte kruidenboter

Tapenade

Schaaltje rode tapenade

Hummus

Schaaltje hummus, licht gekruid

Aioli

Schaaltje klassieke huisgemaakte Aioli

Hapjeschalen

Bitterballen of bitter garnituur

met sauzen

Wissen

Hapjes pannen

Assorti warme hapjes, vlees en kip.

Wissen

Feest hapjes

Assorti luxe koude hapjes, mix van cocktailprikkers en wrapjes.

Onder andere gevulde champignons, zalmwrapjes en meer. Vul hier onder uw  totaal gewenste hapjes (vanaf 25 st.). Onze keuken maakt op basis van uw aantal een assortiment van hapjes.

Focaccia hapjes

Assorti Italiaans plat brood met divers beleg.

Onder andere paté, roomkaas, zalm en meer. Vul hier onder uw gewenste totaal gewenste hapjes (vanaf 25 st) Onze keuken maakt op basis van uw aantal een assortiment van hapjes.

Heerlijke menu's met friet

Lekkere maaltijden
van onze cafetaria

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Gezond en lekker eten

De ontbijtjes worden met zorg samengesteld. Wij proberen hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen. Het belangrijkste voor ons is dat u het vooral lekker vindt en dat de prijs niet exorbitant hoog wordt. Voor mensen met een gluten intolerantie of ander allergie, hij of zij die een dieet volgt of een geloof gerelateerde wens heeft; Géén probleem wij passen ons aan welke wens dan ook.

Bereid met passie

Wij zeggen géén nee tegen convenience of fastfood. Maar vinden wel dat goed eten meer aandacht nodig heeft. Wij investeren passie en tijd in onze producten en services. Naast die convenience producten werken wij vooral met verse en streekproducten.

Het team van ‘t Pakhuis weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed en lekker eten ontvangt.

Waar en Wanneer

Wil jij een lekkere hapjesschaal bestellen voor het overwerken met collega’s, een gezellig avondje thuis met vrienden, samen op de bank of lekker in de tuin? Wat jouw favoriete borrel moment ook is,

Wij bezorgen tot aan de deur, iedere dag vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur. Wij bezorgen deze hapjesschalen in de gemeentes Ede, Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Rhenen, Renswoude Scherpenzeel en Utrechtse heuvelrug natuurlijk de bijhorende dorpen Bennekom, Lunteren, Ederveen, de Klomp, de Valk, Otterlo, Harskamp, Achterberg, Elst (Utrecht), Overberg, Leersum, Maarsbergen, Maarn, Driebergen-Rijsenburg en Amerongen, en het buitengebied.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel bij de catering als bij de cafetaria & traiterie hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan tevreden particuliere en zakelijke klanten. Dagelijks verzorgen en bezorgen wij bij hen heerlijke producten. Al ver voordat het thuis bezorgen haar intrede deed bezorgden wij al zakelijk in de Vallei regio. Een greep uit onze zakelijke klantenbestand:

G4S, Hoogeraad, Delektro, Roseboom-Ede, Wildfire-SighSeen, Blue Terra, Bartosz, Metamo, Douglas hout, Fastenerpoint, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, van Nifterik, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers, Bunt groep, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac, Bochane groep, Compas, Camfil, Overeem, Hout & Staal, Bouwbedrijf Kreeft, HBE, Falk, Crosby IP, NautaSign, Wabtec, Lukkien, VBW, Plantion, Niftrik, IJsvogel Retail, Welkoop, Bruil, Reasult, Greif Tholu, Midac, Eriks, Road2Work, ACV groep, A30 trucks, van Bruxvoort transport, Vliebo, Charim, Sibbing adviesgroep, Hatchtech.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.

Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.