Online broodjes bestellen voor uw lunch

Eenvoudig online de lekkerste broodjes bestellen

Het grootste belegde broodjes assortiment in de regio.

Heerlijk vers belegde witte of bruine bollen, pistolets, ciabatta ‘s en dergelijken. Met meer dan vijftig verschillende soorten beleg zijn wij de aangeklede broodspecialist van de vallei. En dat proeft u. Bij ons kunt u de lekkerste broodjes bestellen. Wij bezorgen alles bij u op locatie.

Of liever zin in een gezonde groene salade? Die hebben wij ook, te vinden door te klikken op de knop hieronder.

Volledig en lekker makkelijk

Lunch-boxen

Geen berichten gevonden!

Broodjes om samen te delen

Wij noemen het vergaderassortiment, maar dit kan natuurlijk ook voor gewoon thuis om samen te delen. Een doos vol diverse broodjes, met rauwkost of zonder.

Lunchboxen: Lunch aan huis of op de zaak

Verantwoord en lekker lunchen thuis of op de zaak. bezorgd op de door u gewenste locatie in de Vallei regio.

Wij bezorgen deze lunchboxen in de regio De Vallei.

1x Croissant

1x Bruin zacht bolletje kaas

1x Wit pistolet kipfilet

Stuk handfruit

Vers sapje (250 ml)

*dieet wensen? Geef het aan in de checkout*

1x Croissant

1x Wrap gerookte zalm

1x Bruine Gelderse bol kipfilet met rauwkost

Stuk handfruit

Vers sapje (250 ml)

*speciale wensen? Geef het aan in de checkout*

1x Croissant

1x mini chocolate pain

1x Rustiek petit pain bruin gezond

1x Gelderse bol wit eiersalade

Bakje gesneden fruit (250cc)

Vers sapje (250 ml)

*dieet wensen? Geef het aan in de checkout*

1x Croissant

1x mini chocolate pain

1x Rustiek petit pain bruin caprese

1x Gelderse bol wit carpaccio

Bakje gesneden fruit (250cc)

Vers sapje (250 ml)

*dieet wensen? Geef het aan in de checkout*

Groen en gezond: Salades

Verantwoord en lekker lunchen thuis of op de zaak. bezorgd op de door u gewenste locatie in de Vallei regio.

Uw eigen broodje samenstellen

Heerlijke ambachtelijke broodjes

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Gezond en lekker eten

De ontbijtjes worden met zorg samengesteld. Wij proberen hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen. Het belangrijkste voor ons is dat u het vooral lekker vindt en dat de prijs niet exorbitant hoog wordt. Voor mensen met een gluten intolerantie of ander allergie, hij of zij die een dieet volgt of een geloof gerelateerde wens heeft; Géén probleem wij passen ons aan welke wens dan ook.

Bereid met passie

Wij zeggen géén nee tegen convenience of fastfood. Maar vinden wel dat goed eten meer aandacht nodig heeft. Wij investeren passie en tijd in onze producten en services. Naast die convenience producten werken wij vooral met verse en streekproducten.

Het team van ‘t Pakhuis weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed en lekker eten ontvangt.

Waar en Wanneer

Wil jij een lunchpakket bestellen voor een online meeting met collega’s, een gezellig avondje thuis met vrienden, samen op de bank of lekker in de tuin? Wat jouw favoriete lunchmoment ook is,

Wij bezorgen tot aan de deur, iedere dag vanaf 07.00 uur tot 20.00 uur. Wij bezorgen deze lunches in de gemeentes Ede, Veenendaal, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Rhenen, Wageningen, Otterlo, Scherpenzeel, Renswoude, Elst (UTR), De Glint, Achterberg.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel bij de catering als bij de cafetaria & traiterie hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan tevreden particuliere en zakelijke klanten. Dagelijks verzorgen en bezorgen wij bij hen heerlijke producten. Al ver voordat het thuis bezorgen haar intrede deed bezorgden wij al zakelijk in de Vallei regio. Een greep uit onze zakelijke klantenbestand:

G4S, Hoogeraad, Delektro, Roseboom-Ede, Wildfire-SighSeen, Blue Terra, Bartosz, Metamo, Douglas hout, Fastenerpoint, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, van Nifterik, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers, Bunt groep, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac, Bochane groep, Compas, Camfil, Overeem, Hout & Staal, Bouwbedrijf Kreeft, HBE, Falk, Crosby IP, NautaSign, Wabtec, Lukkien, VBW, Plantion, Niftrik, IJsvogel Retail, Welkoop, Bruil, Reasult, Greif Tholu, Midac, Eriks, Road2Work, ACV groep, A30 trucks, van Bruxvoort transport, Vliebo, Charim, Sibbing adviesgroep, Hatchtech.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.

Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.