Ontbijtjes.nl​

Het meest complete ontbijt bezorgd thuis of op de zaak.et lekkerste ontbijt bij u thuis bezorgd. Wilt u uw man, vrouw, vriend, vriendin, vader, moeder of stille geliefde op originele wijze een groet laten bezorgen? Stuur dan een heerlijk ontbijtje. Natuurlijk ook mogelijk voor op kantoor of op de zaak. Wij bezorgen zeven dagen in de week originele ontbijten.
Wij hebben speciale arrangementen voor speciale gelegenheden: moederdag, vaderdag, kerst, pasen en Valentijnsdag. Uiteraard ook voor uw speciale gelegenheden, zoals: jubileum, trouwerij of een verjaardag. Wanneer uw een eigen gelegenheid hebt, laat dit ons weten.

Het kids ontbijt kunt u bij elk gewenst pakket toevoegen.

Het origineelste cadeau voor je geliefde

Het Feest-ontbijt

Een pakket vol lekkernijen

Onze arrangementen

LET OP:  Het is alleen mogelijk om maximaal 2 personen te kiezen, zo wel voor het basis ontbijt als voor het kids ontbijt. Heeft u meer personen? Dan kunt u meer personen toevoegen via de extra personen optie.

Ons werkgebied rijkt van Gemeente Barneveld tot en met Wageningen en van Scherpenzeel tot en met Rhenen en een aantal dorpen op de Utrechtse Heuvelrug

Glimlach ontbijt

Harten Ontbijt

LUX Liefde Ontbijt

Familie Ontbijt

Feest Ontbijt

Feest Brunch

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Gezond en lekker eten

De ontbijtjes worden met zorg samengesteld. Wij proberen hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen. Het belangrijkste voor ons is dat u het vooral lekker vindt en dat de prijs niet exorbitant hoog wordt. Voor mensen met een gluten intolerantie of ander allergie, hij of zij die een dieet volgt of een geloof gerelateerde wens heeft; Géén probleem wij passen ons aan welke wens dan ook.

Bereid met passie

Wij zeggen géén nee tegen convenience of fastfood. Maar vinden wel dat goed eten meer aandacht nodig heeft. Wij investeren passie en tijd in onze producten en services. Naast die convenience producten werken wij vooral met verse en streekproducten.

Het team van ‘t Pakhuis weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed en lekker eten ontvangt.

Waar en Wanneer

In de Vallei regio is ‘t Pakhuis geen onbekend begrip. Al jaren weet men waar zij goed eten kunnen halen of laten bezorgen.

Ons bezorggebied voor de ontbijtjes zijn de Gemeentes Ede, Veenendaal, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Rhenen, Wageningen, Otterlo, Scherpenzeel, Renswoude, Elst (UTR), De Glint, Achterberg.

Wij bezorgen de ontbijtjes dagelijks maandag t/m Zondag vanaf 07:00 uur. Eerder is mogelijk na overleg met onze binnendienst. Bestellingen graag uiterlijk 24 uur van tevoren doorgeven om teleurstellingen te voorkomen. 

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel bij de catering als bij de cafetaria & traiterie hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan tevreden particuliere en zakelijke klanten. Dagelijks verzorgen en bezorgen wij bij hen heerlijke producten. Al ver voordat het thuis bezorgen haar intrede deed bezorgden wij al zakelijk in de Vallei regio. Een greep uit onze zakelijke klantenbestand:

G4S, Hoogeraad, Delektro, Roseboom-Ede, Wildfire-SighSeen, Blue Terra, Bartosz, Metamo, Douglas hout, Fastenerpoint, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, van Nifterik, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers, Bunt groep, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac, Bochane groep, Compas, Camfil, Overeem, Hout & Staal, Bouwbedrijf Kreeft, HBE, Falk, Crosby IP, NautaSign, Wabtec, Lukkien, VBW, Plantion, Niftrik, IJsvogel Retail, Welkoop, Bruil, Reasult, Greif Tholu, Midac, Eriks, Road2Work, ACV groep, A30 trucks, van Bruxvoort transport, Vliebo, Charim, Sibbing adviesgroep, Hatchtech.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.

Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.