Heb jij zin in een heerlijke barbecue?

Wij hebben drie pakketjes, die ook in vegan, halal en kids variaties te verkrijgen zijn.

De pakketen zijn van ambachtelijk vlees, echte bbq klassiekers.

Even geen zin om frituur eten te bestellen of pizza? Bestel dan eens voor de verandering bij online een lekker barbecue pakket.

’t Pakhuis Catering Ede – Veenendaal: Uw bbq compleet verzorgd

Uw barbecue compleet verzorgd, dankzij de opties voor messen en vorken. Uiteraard kunt aan het einde van een bestelling (wanneer u uw gegevens invoert) ook in het opmerking-veld nog extra’s aangeven, wanneer bijvoorbeeld ander keukengerei e.d. nodig hebt.

Rundvleessalade, bier en brood voor bij uw barbecue pakket

Rundvleessalade, bier en brood voor bij uw barbecue pakket

Natuurlijk hoort er ook een rundvleessalade en dranken bij uw barbecue. Deze kunt u op eigen wens toevoegen vanaf onze bbq bestel pagina. Ook vind u er brood en andere extra’s.

De dranken staan daar ook tussen. Wanneer u daar op klikt kunt u er een keuze maken uit diverse dranken die wij er aanbieden en zo een eigen verzameling maken. Vervolgens komt uw gehele keuze in uw winkelmand.

Wij bezorgen de bbq pakketten in EdeVeenendaal, Ederveen, Harskamp, Barneveld, Rhenen, Wageningen, Scherpenzeel, Elst, Renswoude, Woudenberg en alle tussen dorpen.

Wist u ook dat wij Moederdag ontbijtjes aanbieden? Deze vind u hier.

Compleet verzorgd

Klik hier onder om ons volledige assortiment te zien, zoals salades en brood. Kids, halal of vegan pakketten zijn vanuit elk pakket toe te voegen. Keer er na terug naar deze pagina als u nog salades e.a. erbij wilt kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *