Met de huidige maatregelen lijkt het erop dat de feestdagen dit jaar heel anders verlopen. We kunnen hooguit maar één gezin uitnodigen of een paar goede vrienden. Dat zal waarschijnlijk wel wat gedoe op kunnen leveren met andere familieleden en een hoop compromissen stellen. Maar het is wat is!

Vorig jaar nog was ik bij een grote jaarlijkse kerst reünie van familie, dat zit er dit jaar dus helemaal niet in. Dat is iets waar we ons bij moeten neerleggen. Laten we er maar een mooie tijd van proberen te maken en hopen dat we voor het aanbreken van de feestdagen de maatregelen iets worden versoepeld.

‘t Pakhuis heeft die verwachtingen niet te hoog gezet in het feestdagen assortiment, om teleurstellingen te voorkomen. Dit jaar gaan wij namelijk uit van minimale aantallen. Het is namelijk gemakkelijker iets uit te breiden dan te verkleinen.

Op onze feestdagen pagina vindt u alle relevante informatie hieromtrent. Onze traiterie medewerkers hebben weer mooie buffetten en gerechten in de feestdagen folder samengesteld. Natuurlijk houden wij weer rekening met uw dieet-, geloof gerelateerde- of allergie-wensen.

Natuurlijk doen we mee met de feestdagen! U vindt ons aanbod hier, of in onze nieuwe feestdagen folder.

Folder

Geïnteresseerd? Klik snel op de knop om onze feestdagen folder te downloaden.

[wpdm_package id=’5667′]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *