3 basispakketten met meerdere mogelijkheden

Mooie voorspellingen voor de komende week? De barbecue weer uit de schuur gehaald en afgestoft? Dan hebben wij voor u diverse vleespakketten. Al onze pakket worden bij u thuis bezorgd. Wij nemen ze met u door.

De basis: Barbecuepakket A

Dit pakket bestaat uit de populairste vleessoorten: Hamburgers, kipsaté en barbecueworst. De hamburgers zijn van 100% rundvlees, heerlijk mals en zacht. Perfect om een mooie burger van te maken, met een tomaatje en sla. Ga er lekker mee experimenteren en vind jouw smaak.

Verder hebben portie kipsaté. Een echte klassieker en welke bij elke bbq hoort. Drie stokjes met malse kip, grill er ook wat uitjes bij en zet een potje pindasaus klaar. 

Barbecueworstje, gemaakt van varkensvlees en licht gekruid. Ook onmisbaar bij de barbecue. Duurt vaak wel even tot het klaar is. Maar de moeite waard. Na het grillen lekker krokant van buiten en zacht van binnen.

Daarnaast zitten er ook 2 sauzen bij: Barbecuesaus en knoflooksaus. Verder geven wij er stokbrood bij met kruidenboter en huzarensalade.

Barbecue-pakket A is te bestellen op onze webshop. Welke wij natuurlijk bij u komen bezorgen. Klik de afbeelding hieronder om te beginnen met bestellen.

Kan het ook een beetje meer zijn? BBQ-pakket B

Aanvullend op pakket A ontvangt u een schouderkarbonade. Rijke smaak en echt iets wat bij de barbecue hoort. 

Barbecue-pakket B via onze webshop. Alles wordt netjes verpakt en wij komen het bij u thuis bezorgen. Klik de afbeelding hieronder om te beginnen met bestellen.

Daar heb ik niet genoeg aan. Bestel dan barbecue pakket C

In bbq pakket C ontvrangt u ook een echt mals bieflapje. Hiermee maak je de barbecue helemaal compleet.

Barbecue-pakket C is ook hier in onze webshop te bestellen. Het wordt geleverd op uw adres en netjes verpakt. Klik de afbeelding hieronder om te beginnen met bestellen.

Maar ik mag bepaalde dingen niet eten? Daarvoor hebben wij een oplossing

Naast de reguliere basis pakketten bieden wij ook vegan, halal en kids bbq pakketten aan. Deze kunt u in elk basispakket toevoegen. Volgt u allemaal een dieet? Dan mag u ook gewoon alleen die bepaalde pakketten bestellen. Alle vleesstukken worden dan vervangen naar uw dieet. Wanneer u bijvoorbeeld halal vlees wilt, dan halen wij het vlees ook van een halal gecertificeerde slager. 

Er hoort natuurlijk wel een lekker biertje bij een barbecue.

Mee eens! In elk pakket zijn ook dranken te bestellen, omdat wij zoveel dranken beschikbaar hebben kunt u er gewoon een aantal personen aangeven. Wij leveren per persoon 2 dranken, als u verwacht dat dat te weinig is, neem dat het aantal personen wat ruimer.

Verder hebben wij ook nog van alles wat u er bij kunt nemen, zoals: Salades, extra brood en dips. Hiervoor kunt u naar onderen scrollen om de opties te vinden

Zoals u ziet hebben wij voor veel zaken een oplossing. Komen wij binnenkort bij u een barbecue bezorgen? Bestel u bbq pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *