Een feestje hoeft niet moeilijk te zijn, maak het uzelf gemakkelijk!

Of uw wens nu een gevarieerd ontbijtje, of een smakelijke lunch of een heerlijke maaltijd betreft. Ons team staat voor u klaar! Wie kan er nou gedurende een gezellige avond de heerlijke geur van sappig gegrild vlees, heerlijke salades en knapperig brood weerstaan?

Wij willen het u ook makkelijker maken om bij ons te bestellen. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om met via onze webshop “Bestellen” uw producten te kiezen, maar ook om deze direct met iDeal te af te rekenen. Dus geen gedoe meer met rekeningen en e-mails.

Een gezellige avond met vrienden en familie, een personeelsmiddag, een buurtfeest, receptie of opening, ‘t Pakhuis verzorgt alles wat u nodig heeft. Omdat wij weten dat de afwas achteraf voor de meeste mensen niet hun favoriete bezigheid is, doen wij deze voor u. Dit is bij de prijs inbegrepen. Dus gewoon lekker genieten

Maak u keuze uit één van de vele mogelijkheden bij ‘t Pakhuis – Catering – cafetaria & traiterie in de Vallei regio tussen Veenendaal, Ede, Barneveld en Wageningen

De lekkerste broodjes

cafetaria en catering veenendaal
Lunch

Uitgebreid ontbijten

cafetaria catering veenendaal

Cafetaria ‘t Pakhuis

Cafetaria Veenendaal
Cafetaria

Gezond en lekker dineren

cafetaria catering veenendaal

Heerlijk samen borrelen

Bestel uw borrelhapjes

Gezellig barbecue’en

Vanaf nu beschikbaar:

Feestdagen arrangementen

Bezorgkosten

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Waar en wanneer

Al dit lekkers in uw hand! Dat kan bij u thuis, maar u kunt onze producten natuurlijk ook op het werk laten bezorgen als lunch of diner. Wij bezorgen in de gemeentes Ede, Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Rhenen, Renswoude en Scherpenzeel natuurlijk de bijhorende dorpen Bennekom, Lunteren, Ederveen, de Klomp, de Valk, Otterlo, Harskamp, Achterberg, Elst (Utrecht) en het buitengebied. Het is op feestdagen alleen mogelijk aangepaste pakketten te bestellen en te laten bezorgen.

Gezond en lekker eten

Een zorgvuldig samengesteld assortiment met cafetaria en catering producten.
Wij proberen het verschil te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen of het nu een streek product of een internationaal product is . Heeft u een gluten intolerantie of ander allergie, volgt u een dieet of heeft u een geloof gerelateerde wens; Géén probleem. Onze leveranciers:
Oliehoorn, Elite, van Reusel, Quik’s, Goodlife foods, van Geloven, Bidfood, SVO vakopleiding food, van den Moortele, VA foods, Levo, Verscentrum, Sligro, K fresh, Jorisbrood, Remeker, de Bakkerij – Ede, Hillco, Excellent Snacks.

Bereid met passie

Het team van ‘t Pakhuis is bijzonder ervaren, weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed eten ontvangt.

Decennia een begrip in de regio

‘t Pakhuis geen onbekend begrip. ANNO 1970. Dit jaar 50 jaar de lekkerste in de Vallei regio is

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel als bij de cafetaria als bij de catering hebben wij een klantenbestand op gebouwd van meer dan tevreden klanten, waar wij wekelijks heerlijk producten voor verzorgen en bezorgen. Al ver voordat thuisbezorgd.nl haar intrede deed bezorgden wij al in de Vallei regio. Een greep uit onze klantenbestand:


Ziekenhuis de Gelderse Vallei, Douglas hout, iddink, Fastenerpoint, Huisartsenpost Gelderse Vallei, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers Zeilmakerij, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac en natuurlijk honderden particulieren.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.
Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 of ga naar contact.

Ga naar contact