Barbecue informatie

De cateraar van Vallei & Veluwe slaat weer door. De zomer nadert, de tijd dat de mussen van het dak afvallen en het gemak de mensen weer gaat dienen. Gezellig lekker buiten met vrienden, kennissen, familie of collega’s van een heerlijke maaltijd genieten.

Interesse? Kies één van de barbecue pakketten die zijn vastgesteld. Download onze folder voor meer informatie (let op dit is de folder inclusief btw).

Professionele barbecue

Wij plaatsen bij u een professionele barbecue die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Wilt u professionele begeleiding en bereiding ter plaatsen? Een kok van ‘t Pakhuis kan uw gerechten met smaak bereiden op locatie voor u en uw gasten.

Afhaalpakketten

Met de afhaalpakketten bedoelen wij onderstaande kennismakingspakketten. Deze vaste pakketten zijn afgestemd op de gemiddelde wens. De producten zijn vastgelegd en niet inwisselbaar. Vanaf 5 personen te bestellen. Direct online bestellen? Ga naar onze pagina.

Verhuurservice

Heeft u naast uw barbecue nog andere materialen nodig? ‘t Pakhuis verhuurt een breed assortiment met catering producten. Een parasol, biertafels of tenten, geen probleem! Bekijk snel onze verhuurservice. 

Wij denken graag met u mee.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Laat een bericht achter en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.