Feestdagen informatie

De feestdagen zijn weer in aantocht. Kerst en Oud en Nieuw vieren we graag met familie of vrienden. Geen zin om uitgebreid te koken en lang in de keuken te staan? Wij nemen dit voor u uit handen. Bestel één van onze feest-buffetten of bestel onze losse gerechten. 

(De prijzen in deze folder zijn inclusief btw)

Interesse? Download onze feestdagen folder voor meer informatie.

Feestelijke verse salades

Diverse soorten heerlijke feestelijke verse salades. Diverse varianten, zowel met vlees, vis, ei en vegetarisch mogelijk. Verder hebben we ook diverse salade composities. Fruit, vis, kip, couscous en nog meer varianten.
De salades zijn per eenheid te bestellen. Meer informatie? Download hierboven de feestdagen folder.

Ontbijt en brunch

Gezamenlijk ontbijten of brunchen met de feestdagen. Feestelijk opgemaakt met onder andere een kerststol en lekkere kerstzoetigheden. Het is ook mogelijk om iemand te verrassen met een ontbijtje of een brunch. Door ons op locatie bezorgd. 

Download onze folder voor meer informatie. Bestel ons feestontbijt of brunch gemakkelijk via onderstaande knop.

Borrelplanken

Vier verschillende borrelplanken. Elk met een eigen feestelijk thema; Spaans, Italiaans, Frans en Gelders. Lekker voor tijdens het borrelen met familie of vrienden. Vanaf twee eenheden te bestellen.

Wij denken graag met u mee.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Laat een bericht achter en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.