Lunch informatie

Voor een lunch op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis product van een belangrijke catering activiteit geworden. Van een ‘standaard’ belegd broodje tot de meest luxe opgemaakte lunch buffetten. Het is mogelijk een buffet naar uw wens samen te stellen.

Broodjes assortiment

Om het u wat makkelijker te maken hebben wij diverse opties gestandaardiseerd, bekijk hiervoor onze broodjes assortimenten. Van pakket A tot G, van zachte broodjes met beleg tot sandwiches en wraps. Voor ieder wat wils.

Lunchbuffetten

Buffetten afgestemd op de gemiddelde wens. Natuurlijk ook naar wens samen te stellen. Net wat luxer dan de standaard belegde broodjes. Meer informatie over onze diverse ontbijt en lunchbuffetten? Bekijk de folder of vul ons contactformulier in onder aan de pagina.

Direct bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt? U kunt dit direct online bestellen. Ga naar onze pagina.

Verhuurservice

Heeft u naast uw lunch nog andere materialen nodig? ‘t Pakhuis verhuurt een breed assortiment met catering producten. Een parasol, biertafels of tenten, geen probleem! Bekijk snel onze verhuurservice. 

Wij denken graag met u mee.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Laat een bericht achter en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.