De lekkerste hapjes bestellen doe je bij ‘t Pakhuis

Een mooie hapjesschaal voor uw receptie bestellen? Dat doet u gemakkelijk bij ‘t Pakhuis! De inzet van catering speelt een belangrijke rol bij uw receptie, diner, presentaties en andere ontvangsten, zowel groot als klein.

Hapjespannen

Borrel

Bittergarnituur/Bitterballen

Borrel

Borrelcocktailhapjes

Borrel

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Gezond en lekker eten

Het wordt ons tegenwoordig steeds moeilijker gemaakt om nog gezond te kunnen eten, maar dan ook vooral lekker en gezond te eten. Producenten van diverse voedselwaren blijven nog steeds onnodige stoffen toevoegen aan de producten die wij kopen. Wij proberen hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen. Heeft u een gluten intolerantie of ander allergie, volgt u een dieet of heeft u een geloof gerelateerde wens; Géén probleem.

 Elke invulling kan weer anders zijn en daar spelen wij op in. Een receptie met enkel een drankje en een klein hapje of een jubileum, bruiloft, afscheidsfeest of een andere groot feest. Elke gelegenheid verdient evenveel aandacht, zorg en toewijding.

Vakmanschap, ambachtelijk, luxe uitstraling, gevarieerd en dagvers. Aan onze partyhapjes ziet en proeft u dat ze met liefde voor het vak vervaardigd zijn. Om uw feest nét dat beetje extra cachet te geven, kunt u bij ons diverse luxe en bijzondere partyhapjes bestellen. Heeft u bijzondere wensen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen

Bereid met passie

Wij zeggen géén nee tegen fastfood. Maar vinden wel dat goed eten heeft aandacht nodig. Wij investeren passie en tijd in onze producten. Naast convenience producten werken wij met verse en streekproducten.
Het team van ‘t Pakhuis weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed eten ontvangt.

Decennia een begrip in de regio

In de Vallei regio is ‘t Pakhuis geen onbekend begrip. Al jaren weet men waar zij goed kunnen eten.
Het restaurant werd ook altijd goed bezocht. Nu, in verband met Corona, is dat even anders. Maar nog steeds komen en nog vele mensen een bezoek brengen aan onze cafetaria, met gepaste vorm voor deze tijd. Maar ook de catering heeft nog vele opdrachten voor de bedrijven in Ede en Veenendaal. Hier zijn wij trots op.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel als bij de cafetaria als bij de catering hebben wij een klantenbestand op gebouwd van meer dan tevreden klanten, waar wij wekelijks heerlijk producten voor verzorgen en bezorgen. Al ver voordat thuisbezorgd.nl haar intrede deed bezorgden wij al in de Vallei regio. Een greep uit onze klantenbestand:


Ziekenhuis de Gelderse Vallei, Douglas hout, iddink, Fastenerpoint, Huisartsenpost Gelderse Vallei, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers Zeilmakerij, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac en natuurlijk honderden particulieren.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.
Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar; 0318 – 52 94 98 of ga naar contact.

Ga naar contact