Menu

Lunch

Heerlijk vers belegde witte of bruine bollen, pistolets, ciabatta’s en dergelijken. Met meer dan vijftig verschillende soorten beleg zijn wij de aangeklede broodspecialist van de vallei. En dat proeft u.

Vergaderpakketten

Vergadering, bijeenkomst, bruiloft of gewoon een lunch? Wij verzorgen voor u royaal belegde broodjes in vele soorten. Ambachtelijk gebakken broodjes waaronder pistolets, ciabatta’s en dergelijken: u zegt het maar! Ieder uur van de dag vers gebakken.
Vanaf september ook te bereiken via delekkerstebroodjes.nl

Lunchbuffet

Voor de lunch in buffetvorm bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen zijn ook de lunchbuffetten een onderdeel van onze catering activiteiten geworden. Uiteraard kunt u al uw wensen of eventuele aanpassingen in overleg met ons doorvoeren. Uw buffet wordt op uw locatie door ons aangekleed. U heeft de mogelijkheid uit diverse kleurkeuze’s voor uw buffetopmaak. Alle borden, couverts, servetten, glaswerk etcetera zijn inbegrepen bij de prijs. De afwas is voor ons.

Lunchpakket

Is uw bedrijf te klein voor een bedrijfskantine, maar u wilt wel van deze dienst gebruik maken? Wij hebben de oplossing met een kantine op afstand, dagelijks op tijd verzorgd en bezorgd op uw locatie.

Folder

Klik op download bestand voor onze lunch folder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ’t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 of ga naar contact.

Ga naar contact