Ons verse weekmenu.

Speciaal voor bedrijven in Ede, Veenendaal en directe omgeving biedt ’t Pakhuis Cateringservice dagelijks een (overwerk) maaltijdenservice. U ontvangt de bestelling op het afgesproken tijdstip en u krijgt een voedzame maaltijd die niet zwaar op de maag ligt. Wij werken met een ruim assortiment maaltijden, bereidt met lokale, dagverse producten. Wij hebben twee verschillende lijnen maaltijden:

Van maandag t/m vrijdag. Dagelijks voor 11:30 besteld, na 16:00 uur geleverd. Weet u het eerder, neem dan gelijk contact met ons op. De maaltijden zijn dagvers, gezond en gevarieerd. Iedere donderdag maken we het wekelijks wisselende menu voor de aankomende week bekend. De kosten bedragen €12,00 (excl. btw) per persoon en voor een salade €8,00 (excl btw) per persoon.

Ga naar onze weekmenu’s

Diverse thema maaltijden.

Zin in een lekkere Italiaanse maaltijd of liever toch een Arabische maaltijd. Wij bieden diverse thema maaltijden aan. Deze maaltijden zijn te bestellen vanaf vier personen. Wij vernemen uw bestelling graag een aantal dagen van te voren, dit kan altijd in overleg met onze binnendienst. De kosten bedragen €13,00 (excl. btw) per persoon.

https://catering-pakhuis.nl/verse-maaltijden-2/

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 of ga naar contact.

Ga naar contact