Ontbijtjes.nl – het meest complete ontbijt thuis bezorgd.

Het lekkerste ontbijt bij u thuis bezorgd. Wilt u uw man, vrouw, vriend, vriendin, vader, moeder of stille geliefde op originele wijze een groet laten bezorgen? Stuur dan een heerlijk ontbijtje. Wij bezorgen zeven dagen in de week originele ontbijten. 

Glimlach ontbijt

Harten ontbijt

Lux Liefde ontbijt

Familie ontbijt

Bestellen

Klik op een foto hierboven om te beginnen met bestellen.

Het kids ontbijt kunt u bij elk gewenst pakket toevoegen.

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Waar en wanneer

Dit kan bij iemand thuis, maar u kunt natuurlijk ook uw groet op het werk bezorgen als ontbijt of eventueel lunch. Wij bezorgen in de gemeentes Ede, Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Rhenen, Renswoude en Scherpenzeel natuurlijk de bijhorende dorpen Bennekom, Lunteren, Ederveen, de Klomp, de Valk, Otterlo, Harskamp, Achterberg, Elst (Utrecht) en het buitengebied.
Op Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of andere feestdagen presenteren wij speciale ontbijtpakketten. Het is op feestdagen alleen mogelijk deze aangepaste pakketten te bestellen.

Gezond en lekker

Verse luxe broodjes, gevarieerd beleg, vers fruit, jus d’orange, koffie en thee worden geleverd in een luxe doos met mooie strik. Champagne, chocolade of een mooie bos bloemen zijn op aanvraag ook leverbaar.

Ontbijtjes.nl – ‘t Pakhuis gaat vooral voor lekker en gezond te eten. Maar omdat producenten van voedselwaren nog steeds onnodige stoffen toevoegen aan de producten, proberen wij hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen of het nu een streek product of een internationaal product is . Heeft u een gluten intolerantie of ander allergie, volgt u een dieet of heeft u een geloof gerelateerde wens; Géén probleem.

Bereid met passie

Het team van ‘t Pakhuis is bijzonder ervaren, weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed eten ontvangt.

Decennia een begrip in de regio

In de Vallei regio is ‘t Pakhuis geen onbekend begrip. Al jaren weet men waar zij goed eten kunnen bestellen.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel als bij de cafetaria als bij de catering hebben wij een klantenbestand op gebouwd van meer dan tevreden klanten, waar wij wekelijks heerlijk producten voor verzorgen en bezorgen. Al ver voordat thuisbezorgd.nl haar intrede deed bezorgden wij al in de Vallei regio. Een greep uit onze klantenbestand:


Ziekenhuis de Gelderse Vallei, Douglas hout, iddink, Fastenerpoint, Huisartsenpost Gelderse Vallei, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers Zeilmakerij, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac en natuurlijk honderden particulieren.

Persoonlijke klantenservice

Direct bestellen via de website behoort tot de mogelijkheid. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.
Uw ontbijtje wordt bezorgt met een van onze volledig elektrische bestel wagens. Wij gebruiken voor uw ontbijtje, duurzame disposables. Dit is enkele voorbeelden van onze bijdrage aan een duurzame samenleving.

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar; 0318 – 52 94 98 of ga naar contact.

Ga naar contact