Onze borrelplank hapjes

Gezellig genieten van onze borrelplank hapjes

Op de bank, Netflix en chill of aan tafel met vrienden. Lekker aan een borrel en zin in een hapje erbij. Wij hebben drie mooie borrelplanken. Allen mooi gevuld met vleeswaren, kazen, brood en andere hapjes. En zoals altijd bij u thuis bezorgd.

Borrelplanken met vele hapjes

We hebben drie arrangementen online beschikbaar staan. Goed gevulde borrelplank pakketten met diverse hapjes: Kaasjes, vleeswaren, brood, dips en fruit. Nieuwsgiering naar wat er in zit? Klik de knop hier onder om al onze hapjesschalen te bekijken, waaronder onze borrelplanken.

Hapjes op schaal of plank

Naast onze borrelplanken hebben we ook hapjes op schaal. Bijvoorbeeld een klassiek bittergarnituur of bitterballen (ook te combineren). Of brood met dips. Wat dacht u van een ambachtelijk huzarensalade voor bij uw borrel? Bekijk al onze arrangementen hieronder.

Borrelplanken bij u bezorgd op locatie

In De Klomp hebben wij een gunstige ligging weten te bemachtigen tussen Ede en Veenendaal en naast de A12. Daarom zijn wij snel op locatie in ons werkgebied van onder andere Gemeente Ede, Gemeente Veenendaal, Gemeente Barneveld, Gemeente Rhenen en een aantal plaatsen op de Utrechtse Heuvelrug. Benieuwd of wij bij u bezorgen, neem contact met ons op.