Particuliere catering

Voor alles een passende oplossing

Helaas kunnen we niet al onze faciliteiten online aanbieden. Hiervoor hebben wij onze folders en info-pagina’s, waarin wij al onze overige diensten in aanbieden en toelichten. U vindt al onze andere diensten hier.

De traiterie  is speciaal aangepast per persoon of per eenheid.  Het assortiment  is dit jaar aangepast naar leuke buffetten voor alleen uw gezin, of een klein gezelschap. De traiterie folder is onderaan deze pagina te downloaden. Natuurlijk kunnen wij het bij u thuis bezorgen. Geen zin in de afwas? Ook deze kunnen wij voor u doen. Geniet & beleef van 100% vers.

Naar de pagina. (geen folder)

Ouderwets gezellig met zijn alle stamppotten eten!

Naar de folder

Wij presenteren een breed assortiment aan koude en warme buffetten.

Naar de folder.

Zin in een lekkere Italiaanse maaltijd of liever toch een Arabische maaltijd. Wij bieden diverse thema maaltijden aan.

Naar de folder.

De viering van iedere mijlpaal is bijzonder, zo ook een jubileum. Of het nu om een katoenen, zilveren, gouden of briljanten jubileum gaat.

Naar de folder.

‘t Pakhuis helpt graag bij het organiseren van de mooiste dag van uw leven. Wij willen u graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Naar de folder.

Een salade van ‘t Pakhuis is feestelijk verzorgd met heerlijke verse ingrediënten. Het oog bepaalt voor een groot gedeelte van dat wat wij smaak noemen.

Naar de folder.