Buffetten – Particulier


Covid19 & Alternatieven: In verband met de onzekere situatie rond Covid19 en de door de overheid opgelegde maatregelen zijn deze diensten tijdelijk niet mogelijk. Natuurlijk hebben wij voor u een alternatief. Neem contact op met onze binnendienst.

Koude en warme buffetten: Wij presenteren een breed assortiment aan koude en warme buffetten. De minimale afname van de koude en warme buffetten is 25 personen.
Alle buffetten zijn inclusief het opmaken van uw buffettafel, daarbij inbegrepen het uitserveerbestek, borden, bestek en servetten. De afwas is voor ons.

Mediterrane / Tapas buffetten: Tapas zijn de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen. Begrijpelijk, want de gevarieerde, mediterrane hapjes zijn niet te versmaden. Bij ‘t Pakhuis kunt u terecht voor een uitgebreide hapjesschotel, een compleet buffet of een tapaslunch. Of het nu gaat om een door ons samengesteld assortiment of een door u gewenste samenstelling. Onze medewerkers staan voor u klaar om u een feestelijk, opgemaakt buffet te presenteren.

Winter- en stamppot buffetten: De winter, de tijd voor stamppot met worst, erwtensoep en roggebrood met spek! Maar ook een lekker soepje vooraf of een lekkere dessert kunnen wij voor u serveren. Vanaf tien personen verzorgen wij een stamppotbuffet.

Download hieronder onze folder.

Folder nog niet beschikbaar

 

Neem vrijblijvend contact op! 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 of vind onze contactgegevens hieronder.