Receptie / Open dag – Particulier

Covid19 & Alternatieven

In verband met de onzekere situatie rond Covid19 en de door de overheid opgelegde maatregelen zijn deze diensten tijdelijk niet mogelijk. Natuurlijk hebben wij voor u een alternatief. Neem contact op met onze binnendienst.

HOERA, HET BEDRIJF IS JARIG!
De viering van iedere mijlpaal is bijzonder, zo ook een bedrijfsjubileum. Of het nu om een katoenen, zilveren, gouden of briljanten jubileum gaat: laat de gelegenheid niet voorbij gaan om hier samen met medewerkers, partners en klanten bij stil te staan. Stilstaan bij de successen, dankbaarheid naar medewerkers en relaties uitspreken of de mogelijkheid om relaties aan te scherpen. Genoeg redenen om doelgericht een feest te vieren. Team ‘t Pakhuis kan je helpen bij de organisatie en creatie van jouw bedrijfsjubileum. Een ding is zeker: De gasten zullen er nog lang over napraten.

VEEL MEER DAN EEN LINTJE DOORKNIPPEN
Yes, het moment is daar! Na hard werken achter de schermen is het moment aangebroken om jouw winkel, kantoor of instelling officieel te openen. Tuurlijk moet dit op een memorabele wijze gebeuren, het moet kloppen! Op de manier die typerend is voor jouw organisatie, de juiste impact heeft op jouw gasten. Deel je ideeën met ons. Wij helpen je om de bedrijfsopening extra bijzonder te maken. Op gebied van entertainment, hospitality, acties, eten en drinken; jouw gasten komen niks tekort.

Download hieronder onze folder.

Folder nog niet beschikbaar

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 of vind onze contactgegevens hieronder.