Verse maaltijden service – Particulier

Overwerk maaltijden

Speciaal voor bedrijven in Ede, Veenendaal en directe omgeving biedt ’t Pakhuis Cateringservice dagelijks een (overwerk) maaltijdenservice. U ontvangt de bestelling op het afgesproken tijdstip en u krijgt een voedzame maaltijd die niet zwaar op de maag ligt. Wij werken met een ruim assortiment maaltijden, bereidt met lokale, dagverse producten.

Van maandag t/m vrijdag. Dagelijks voor 13:00 uur besteld, na 16:00 uur geleverd. Weet u het eerder, neem dan gelijk contact met ons op. De maaltijden zijn dagvers, gezond en gevarieerd. Ieder seizoen passen wij het menu aan. De kosten bedragen vanaf € 12,50 (excl. btw) per overwerk maaltijd. Facturen kunnen u achteraf worden toegestuurd.

Thema maaltijden.

Zin in een lekkere Italiaanse maaltijd of liever toch een Arabische maaltijd. Wij bieden diverse thema maaltijden aan. Deze maaltijden zijn te bestellen vanaf vier personen. Wij vernemen uw bestelling graag een aantal dagen van te voren, dit kan altijd in overleg met onze binnendienst. De maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd. De kosten bedragen € 15,00 (excl. btw) per persoon.

Download hieronder onze folder.

Folder nog niet beschikbaar

 

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 of vind onze contactgegevens hieronder.