Kwaliteitscatering in Veenendaal en omstreken

In Veenendaal en opzoek naar een betrouwbare cateraar? 't Pakhuis weet wat er nodig is voor jouw perfecte dag. Met ruim 30 jaar ervaring zijn voor u de ideale partij voor hospitality. Welke situatie het ook mag wezen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze opties.

Openingstijden

Catering

Ma-Zo
Bezorgen

09:00-18:00
7 dagen per week (in overleg)

Cafetaria

Ma-Za

11:30-21:00

Bezorglocaties

Klein Catering
Gemeente Ede, Veenendaal, Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel, Wageningen, Rhenen en Utrechtse heuvelrug.

Groot catering
Landelijk - na overleg.
Offerte - op afspraak.

Contact

Adres
Pakhuisweg 3a
Ede (de Klomp)
0318 52 94 98 > toets 2
info@t-pakhuis.nl

Passende food en hospitality oplossingen in Veenendaal

Voor bijna alle evenementen worden er faciliteiten gevraagd op het gebied van food en hospitality. Met onze ervaring van al ruim 30 jaar hebben wij dit al voor veel bedrijven in de regio van Veenendaal mogen doen. Wij zijn dan ook de ideale partij om te assisteren bij uw evenement. Zijnde dit borrels of recepties.

Dit kan ook op particuliere basis. Denkende aan barbecue's of bruiloften. Wat kunnen wij voor u betekenen? In onze webshop hebben wij diverse producten aangeboden.

Catering oplossingen in de regio van Veenendaal

Wij voorzien diverse bedrijven en instanties in de regio van Veenendaal van catering. Lunch, overwerkmaaltijden of opmaat gemaakte catering. Kleine of grote bedrijven, particulieren en tijdelijke projecten op locatie. We zijn ons bewust van het feit dan elke dag anders kan zijn en dat u en andere moeten inspelen op de behoeften, daarom zijn wij flexibel ingesteld en laten wij elke dag de keuze aan u. Wij helpen u natuurlijk graag met advies en het maken van een goede beslissing, uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bestellen voor u makkelijk gemaakt

Wij willen het u ook makkelijker maken om bij ons te bestellen. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om via onze menu "Direct-bestellen" uw gewenste producten te kiezen, maar ook om deze direct met iDeal af te rekenen. Dus geen gedoe meer met facturen of contant geld. En alles bij u thuis of op het werk bezorgd. Bestel dus nu makkelijk en veilig uw catering bij 't Pakhuis.

Vacatures

De leukste banen in de horeca voor jouw bereikbaar. Op dit moment zoeken wij geen nieuwe medewerkers, maar ben jij diegene naar waar al jaren naar op zoek zijn twijfel dan niet om een open sollicitatie te sturen.

Algemeen medewerker cafetaria

Word jij er blij van om onze gasten tot in perfectie te helpen en de bestellingen heerlijk klaar te maken?
Bij jou is de gast altijd koning!

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Gezond en lekker eten

De ontbijtjes worden met zorg samengesteld. Wij proberen hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen. Het belangrijkste voor ons is dat u het vooral lekker vindt en dat de prijs niet exorbitant hoog wordt. Voor mensen met een gluten intolerantie of ander allergie, hij of zij die een dieet volgt of een geloof gerelateerde wens heeft; Géén probleem wij passen ons aan welke wens dan ook.

Bereid met passie

Wij zeggen géén nee tegen convenience of fastfood. Maar vinden wel dat goed eten meer aandacht nodig heeft. Wij investeren passie en tijd in onze producten en services. Naast die convenience producten werken wij vooral met verse en streekproducten.

Het team van ‘t Pakhuis weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed en lekker eten ontvangt.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel bij de catering als bij de cafetaria & traiterie hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan tevreden particuliere en zakelijke klanten. Dagelijks verzorgen en bezorgen wij bij hen heerlijke producten. Al ver voordat het thuis bezorgen haar intrede deed bezorgden wij al zakelijk in de Vallei regio. Een greep uit onze zakelijke klantenbestand:

G4S, Hoogeraad, Delektro, Roseboom-Ede, Wildfire-SighSeen, Blue Terra, Bartosz, Metamo, Douglas hout, Fastenerpoint, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, van Nifterik, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers, Bunt groep, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac, Bochane groep, Compas, Camfil, Overeem, Hout & Staal, Bouwbedrijf Kreeft, HBE, Falk, Crosby IP, NautaSign, Wabtec, Lukkien, VBW, Plantion, Niftrik, IJsvogel Retail, Welkoop, Bruil, Reasult, Greif Tholu, Midac, Eriks, Road2Work, ACV groep, A30 trucks, van Bruxvoort transport, Vliebo, Charim, Sibbing adviesgroep, Hatchtech.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.

Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.