‘t Pakhuis, catering & traiterie – Ede

Cateringservice van het centrum tot aan de A12

Wij u ook bent in Ede, wij staan voor u klaar. Met jaren ervaring in catering- en partyservice zijn wij een waar begrip in Ede. Diverse arrangementen hebben wij online aangeboden. Bij speciale wensen staan wij u graag te woord, per mail of telefonisch.

Openingstijden

Catering: Ma - Za 09:00 - 18:00 uur

Bezorgtijden catering:

7 dagen per week na overleg.

Cafetaria: Ma - Za 11:30 - 20:30 uur

Bezorglocaties

Klein catering: Gemeente Ede, Veenendaal, Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel, Wageningen, Rhenen en Utrechtse heuvelrug.

Groot catering: Landelijk - na overleg.
Offerte - op afspraak.

Contact

Pakhuisweg 3a

6745 XA  Ede (de Klomp)

0318 52 94 98 > toets 2

info@t-pakhuis.nl

Overal in Ede actief met cateringservice

Dankzij onze gunstige ligging in het kleine De Klomp kunnen wij u overal in Ede helpen met uw culinaire uitdagingen. Wilt graag een uitgebreid buffet of een assorti broodjes? Wij hebben overal een passende oplossing voor.

Van de BTA12 tot aan uw deur

Zakelijk of particulier. Wij zetten onze cateringservice graag tot u beschikking. Zin in een uitgebreid ontbijt of een gezonde lunch. Vele producten en arrangementen staan bij ons online aangeboden in de webshop of neem contact met ons op voor een opmaat offerte.

Bekend in Ede

Met onze bezorgservice hebben wij heel Ede al doorgereden. Wij kennen de stad en spelen flexibel in op elke situatie. En met onze ervaring in de cateringservice is niks meer nieuw voor ons. Wij helpen u graag.