‘t Pakhuis, catering & traiterie – Veenendaal

Catering en traiterie van Kwintelooyen tot A12

't Pakhuis heeft vele mooie opdrachten mogen uitvoeren in de prachtige stad Veenendaal. Met deze ervaring is geen enkele situatie of vraag te veel voor ons. Wat mogen wij voor u betekenen?

Openingstijden

Catering: Ma - Za 09:00 - 18:00 uur

Bezorgtijden catering:

7 dagen per week na overleg.

Cafetaria: Ma - Za 11:30 - 20:30 uur

Bezorglocaties

Klein catering: Gemeente Ede, Veenendaal, Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel, Wageningen, Rhenen en Utrechtse heuvelrug.

Groot catering: Landelijk - na overleg.
Offerte - op afspraak.

Contact

Pakhuisweg 3a

6745 XA  Ede (de Klomp)

0318 52 94 98 > toets 2

info@t-pakhuis.nl

Cateringservice in Veenendaal

Overal in de gemeente Veenendaal is onze cateringservice en traiterie beschikbaar. Met onze jarenlange ervaring is geen enkele vraag voor ons te veel. Bekijk onze aanbod uit de webshop of neem met ons contact op wat wij voor uw specifieke wensen kunnen doen.

Jarenlange ervaring

't Pakhuis beschikt over alle faciliteiten voor catering en traiterie. Voor ons is niks te veel gevraagd. Kleine en grote opdrachten, alles is mogelijk. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bestel gemak en aangepaste opties

Via onze webshop bieden we alle vele arrangementen aan. Helaas is het voor sommige diensten en producten helaas niet mogelijk. Hiervoor hebben wij twee lijnen in ons menu "Particuliere en Zakelijke catering" hier vindt vele andere catering oplossingen. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen om te vragen voor een persoonlijk aanbod.