‘t Pakhuis, catering & traiterie – Wageningen

Cateringservice in Wageningen en omstreken

Of u nu student bent in Wageningen University & Research of aan het werk bent in de Rijnhaven. Onze cateringservice is altijd beschikbaar. Bekijk vele van onze arrangementen welke wij online aanbieden. Of neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Openingstijden

Catering: Ma - Za 09:00 - 18:00 uur

Bezorgtijden catering:

7 dagen per week na overleg.

Cafetaria: Ma - Za 11:30 - 20:30 uur

Bezorglocaties

Klein catering: Gemeente Ede, Veenendaal, Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel, Wageningen, Rhenen en Utrechtse heuvelrug.

Groot catering: Landelijk - na overleg.
Offerte - op afspraak.

Contact

Pakhuisweg 3a

6745 XA  Ede (de Klomp)

0318 52 94 98 > toets 2

info@t-pakhuis.nl

Verse producten op locatie

Al onze producten worden altijd vers bereidt. En met onze logistieke faciliteiten kunnen wij het overal leveren in de regio van Wageningen. Van Bennekom tot en met Kortenoord. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Geen uitdaging dat wij uit de weg gaan

Met onze jaren ervaring als cateraar en traiteur zijn flexibeler dan ooit. Met onze faciliteiten hebben wij altijd elke klant weten te helpen met elke situatie. Behoefte aan cateringservice in de omgeving van Wageningen? Wat kunnen wij voor u doen?

Op maat cateringservice

U kunt kiezen uit vele arrangementen uit onze webshop. Ontbijt, lunch, diner, borrel en meer. Of u kunt informatie krijgen over andere situaties welke wij aanbieden hierboven in het menu onder "particuliere en zakelijk catering". U kunt ons ook altijd bellen of mailen.