Hier vind u diverse salade composities op traiterie niveau. Bekijk ze allemaal en kies de compositie die bij u past. Natuurlijk alles bij u thuis bezorgd. En vind hier al onze andere arrangementen.

  • De salades zijn per eenheid te bestellen
  • De salades worden op wegwerp disposables geserveerd
  • De salades worden dit jaar voor het eerst per eenheid aangegeven. Voorheen werd dit per persoon aangegeven.

Dit jaar een beetje anders

De corona crisis heeft ons allemaal hard getroffen. Dan spreken we niet vanuit onszelf als bedrijf, maar ook als familielid. We moeten allemaal zoveel mogelijk binnen blijven, geen feestjes, geen evenementen en weinig vrienden over de vloer. Dit is voor vele van ons heel moeilijk om mee om te gaan. Toch doen we natuurlijk allemaal ons best. Des al niet te min, zal dit jaar de feestdagen heel vreemd aan voelen: Waar we voorheen met een grote groep vrienden het nieuwe jaar vierde, of met de hele familie bij elkaar kwamen met de kerstdagen, kunnen we dit jaar het alleen maar met ons gezin vieren, evenuteel met een paar vrienden.

Aanpassen: Traiterie composities en arrangementen

Wij hebben ons, net als vele andere productlijnen bij ons, aangepast aan deze situatie. Waar we voorheen feestdagen arrangementen aanboden voor grote groepen, hebben we nu alles naar kleinere groepen terug geschaald. Het is nu mogelijk om vele producten uit onze feestdagen folder per eenheid te bestellen of vanaf 2-4 personen. Diner buffetten, borrelplanken, salades en meer. Alles natuurlijk zoals altijd bij u thuis bezorgd, afwassen doen wij.

Ondanks corona, toch nog altijd gezellig en lekker

Het moge dan wel een lastige tijd zijn voor ouderwets gezelligheid, betekend het nog niet dat wij het niet gezellig kunnen hebben. Er is altijd een oplossing te vinden om als nog een lekkere bourgondische avond te hebben met uw gezin. En wij helpen daar graag aan mee.