Traiterie

Traiterie catering

Kwaliteit catering voor kleine groepen

Wij zetten met hart en ziel onze kookkunsten in om het u en uw gasten optimaal naar de zin te maken. Verse seizoen, biologisch en streekgebonden producten dienen als basis om u te laten genieten van een onvergetelijk moment voor u alleen, met de familie, vrienden en of collega’s. Wij bezorgen onze traiteur producten bij u thuis, op locatie of op uw werk.

Bestel hier het moederdag-ontbijt

Het meest complete pakket !

Altijd met ambacht bereidt

Klik op een afbeelding om te beginnen met bestellen

Het is nu nog makkelijker om online te bestellen bij ‘t Pakhuis catering in de gemeentes Ede, Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel bijhorende dorpen en het buitengebied. Naast onze bekende cafetaria bestel site hebben we nu ook hier vele mogelijkheden om heerlijk eten te bestellen. Zoals ontbijtjes, lunches, borrelboxen en gezonde maaltijden. Alles kan bij u worden thuis bezorgd. Waar heeft u zin in?

Ontbijten
Lunchen
Dineren
Borrelen
Barbecueën

Openingstijden

Catering: Ma - Za 09:00 - 18:00 uur

Bezorgtijden catering:

7 dagen per week na overleg.


Cafetaria: Ma - Za 11:30 - 20:30 uur

Bezorglocaties

Klein catering: Gemeente Ede, Veenendaal, Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel, Wageningen, Rhenen en Utrechtse heuvelrug.

Groot catering: Landelijk - na overleg.
Offerte - op afspraak.

Contact

Pakhuisweg 3a

6745 XA  Ede (de Klomp)

0318 52 94 98 > toets 2

info@t-pakhuis.nl

Koninklijk eten: Diverse arrangementen op traiterie niveau

De lekkerste friet & snacks

Al vanaf 1970 kunt u bij ‘t Pakhuis heerlijke frites en snacks bestellen en afhalen. Natuurlijk kunnen wij deze ook bij bezorgen. Wilt u eerst voor overige informatie naar de website van de cafetaria: cafetaria-pakhuis.nl. Wilt u direct door naar bestellen, klik dan op de afbeelding. U wordt dan doorgeleid naar de bestelomgeving van de cafetaria.