Uw barbecue online bestellen

Uw barbecue online bestellen

Tijd voor een barbecue met vrienden en familie? Bij ons bestel je gemakkelijk een vleespakket en dranken voor uw barbecue. Ook bieden we nog meer opties om uw barbecue nog mooier en uitgebreider te maken. Met onze ruime ervaring, weten we wat u nodig heeft en verzorgen wij alles wat u nodig acht voor uw feestje.

Barbecue pakketten online bestellen

Niets is fijner tegenwoordig dan gemakkelijk je producten online te kunnen bestellen. Sinds een jaar is dat bij ons nu ook mogelijk. Onze drie basis barbecue pakketten hebben we dan ook hier online aangeboden. Elk pakket is ook te varieren naar dieet wensen, zoals halal. Welk pakket past bij jou?

Uw barbecue opmaat bestellen

Ongeacht dat er online opties zijn om uw barbecue te bestellen, is het vaak het geval dat iemand specifieke wensen heeft voor de barbecue. Dan zijn wij niet de moeilijkste. Er is bij ons veel mogelijk om er een mooie barbecue van te maken. Laat ons weten wat wij voor jou kunnen beteken. Klik op de knop hieronder om naar onze contact pagina te gaan en via één van onze tools ons te bereiken. We bekijken graag wat de opties voor u zijn

Online bestellen en bij u geleverd

Dankzij onze gunstige ligging tussen Ede en Veenendaal en naast de A12 zijn wij snel op locatie. Ons werkgebied reikt van Gemeente Barneveld tot en met Wageningen en van de Utrechtse Heuvelrug tot en met Rhenen en alles wat er tussen ligt. Niet zeker of wij bij leveren? Neem contact met ons op, dan zoeken we het samen even uit.