Uw lunch laten bezorgen

Uw lunch laten bezorgen

Met uw collega's op kantoor of thuis aan het werk? En behoefte aan een lekker, gezonde lunch? Wij hebben diverse lunchboxen voor u of salade. Van zelf sprekend, natuurlijk bij u op locatie bezorgd.

Lunchbox laten bezorgen op locatie

Wij bieden vier mooie lunchboxen aan in onze webshop. De een wat voller dan de ander. Lekkere broodjes en een sapje. Naast de boxes hebben we ook broodassortimenten om samen te delen of een gezonde salade. Waar heeft u zin in?

Uw lunch organiseren en laten bezorgen

Naast onze online opties is er natuurlijk altijd meer mogelijk. Heeft u naast broodjes en dranken ook andere faciliteiten nodig? Wij helpen u graag. Via de knop hieronder kunt u met ons in contact komen en bekijken we graag met u de opties. Waar kunnen we u mee helpen?

Gemakkelijk bestellen en laten bezorgen

Met onze vestiging in De Klomp liggen wij ideaal tussen Ede en Veenendaal en naast de A12. Daarom hebben we een breed werkgebied. Van de Utrechtse Heuvelrug tot en met de gemeente Barneveld en van Wageningen tot en met Scherpenzeel. Weet u niet zeker of wij ook bij u komen, neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.