Puik voor je buik – verse maaltijden thuis bezorgd.

Puik voor je buik staat voor vers, duurzaam en met zorg bereid eten. Restaurant kwaliteit bezorgd bij u tot aan de keukentafel of als overwerkmaaltijd bezorgd bij u in de bedrijfskantine. Ons assortiment wijzigt met de seizoenen. Dagelijks te bestellen via: thuisbezorgd.nl Ruimer van tevoren bestellen kan d.m.v. onderstaande Bestel knoppen.

Voor 12:00 uur besteld is na 16:00 uur geleverd. 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 3 desserts. Altijd genoeg opties voor vegetarische variaties. Verse maaltijden, bij u bezorgd.

Foto’s representeren niet onze ware producten, zijn alleen bedoeld als impressie en om een richtlijn te geven in wat de inhoudelijkheid ervan is. Bij ‘t Pakhuis garanderen wij altijd kwaliteit. Lees hier wat anderen over ons zeiden.

Voorgerechten

Met kruidenboter

Met truffelmayonaise

Met kroepoek

Met broodje kruidenboter

Met meloen

Hoofdgerechten

Met witte rijst

Met gekruid gehakt

Met couscous

Met witte rijst

Met gebakken aardappels

Met Pommes Duchesses

Met kroepoek

Nagerechten

Met slagroom

Met slagroom

Verse maaltijden en bij u bezorgd

Voor 12:00 uur besteld is na 16:00 uur geleverd. 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 3 desserts. Altijd genoeg opties voor vegetarische variaties. Verse maaltijden, bij u bezorgd.

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Gezond, vers en lekker eten

Gewoon eens lekker iets anders, maar dan ook vooral gezond en vers eten. Puik voor je Buik is onze nieuwe maaltijden service. Wij proberen hiermee een verschil in te maken, door bewust andere keuzes te maken als de bekende maaltijd aanbieders.

Bereid met passie


Het team van ‘t Pakhuis weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed eten ontvangt. Heeft u een gluten intolerantie of ander allergie, volgt u een dieet of heeft u een geloof gerelateerde wens; Géén probleem, wij gaan ervoor.

Decennia een begrip in de regio

In de Vallei regio is ‘t Pakhuis geen onbekend begrip. Al jaren weet men waar zij goed kunnen eten.
Het restaurant werd ook altijd goed bezocht. Nu, in verband met Corona, is dat even anders. Maar nog steeds komen en nog vele mensen een bezoek brengen aan onze cafetaria, met gepaste vorm voor deze tijd. Maar ook de catering heeft nog vele opdrachten voor de bedrijven in Ede en Veenendaal. Hier zijn wij trots op.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel als bij de cafetaria als bij de catering hebben wij een klantenbestand op gebouwd van meer dan tevreden klanten, waar wij wekelijks heerlijk producten voor verzorgen en bezorgen. Al ver voordat thuisbezorgd.nl haar intrede deed bezorgden wij al in de Vallei regio. Een greep uit onze klantenbestand: thuisbezorgd.nl/t-pakhuis#beoordelingen


Ziekenhuis de Gelderse Vallei, Douglas hout, iddink, Fastenerpoint, Huisartsenpost Gelderse Vallei, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers Zeilmakerij, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac en natuurlijk honderden particulieren.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.
Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar; 0318 – 52 94 98 of ga naar contact.

Ga naar contact