Zakelijke catering

Waar u ook bent, altijd genoeg mogelijkheden

Hoewel wij al veel bestelgemak hebben ontwikkeld, blijft het voor een aantal van onze diensten en service lastig om dat aan te bieden via onze webshop. Daarom hebben wij diverse folders die u hier kunt vinden.

Wij presenteren een breed assortiment aan koude en warme buffetten.

Naar de folder.

‘t Pakhuis heeft al vele opdrachten mogen uitvoeren voor wegenbouwers in de Vallei regio. Catering voor de wegenbouw vergt flexibiliteit, inzicht en inlevingsvermogen.

Naar de folder.

Catering tijdens onvoorziene omstandigheden is essentieel. ’t Pakhuis catering staat dan ook continu 24/7 klaar om op deze momenten te kunnen ontzorgen. 

Naar de folder.

Speciaal voor bedrijven in Ede, Veenendaal en directe omgeving biedt ’t Pakhuis Cateringservice dagelijks een (overwerk) maaltijdenservice. U ontvangt de bestelling op het afgesproken tijdstip en u krijgt een voedzame maaltijd die niet zwaar op de maag ligt.

Naar de folder.

Yes, het moment is daar! Na hard werken achter de schermen is het moment aangebroken om jouw winkel, kantoor of instelling officieel te openen.

Naar de folder.

‘t Pakhuis catering staat ook in deze tijd zoals je gewend bent voor je klaar. Wij voldoen met onze HACCP certificering aan alle eisen voor voedselveiligheid. Meer dan ooit heeft hygiënisch werken de hoogste prioriteit.

Naar de folder.

Wil je een lunch bezorgd hebben in de Vallei? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

Naar de folder.

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Gezond en lekker eten

De ontbijtjes worden met zorg samengesteld. Wij proberen hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen. Het belangrijkste voor ons is dat u het vooral lekker vindt en dat de prijs niet exorbitant hoog wordt. Voor mensen met een gluten intolerantie of ander allergie, hij of zij die een dieet volgt of een geloof gerelateerde wens heeft; Géén probleem wij passen ons aan welke wens dan ook.

Bereid met passie

Wij zeggen géén nee tegen convenience of fastfood. Maar vinden wel dat goed eten meer aandacht nodig heeft. Wij investeren passie en tijd in onze producten en services. Naast die convenience producten werken wij vooral met verse en streekproducten.

Het team van ‘t Pakhuis weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed en lekker eten ontvangt.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel bij de catering als bij de cafetaria & traiterie hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan tevreden particuliere en zakelijke klanten. Dagelijks verzorgen en bezorgen wij bij hen heerlijke producten. Al ver voordat het thuis bezorgen haar intrede deed bezorgden wij al zakelijk in de Vallei regio. Een greep uit onze zakelijke klantenbestand:

G4S, Hoogeraad, Delektro, Roseboom-Ede, Wildfire-SighSeen, Blue Terra, Bartosz, Metamo, Douglas hout, Fastenerpoint, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, van Nifterik, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers, Bunt groep, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac, Bochane groep, Compas, Camfil, Overeem, Hout & Staal, Bouwbedrijf Kreeft, HBE, Bisoton, Falk, Crosby IP, NautaSign, Wabtec, Lukkien, VBW, Plantion, Niftrik, IJsvogel Retail, Welkoop, Bruil, Reasult, Greif Tholu, Midac, Eriks, Road2Work, ACV groep, A30 trucks, van Bruxvoort transport, Vliebo, Charim, Sibbing adviesgroep, Hatchtech.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.

Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.