Zakelijke catering

Waar u ook bent, altijd genoeg mogelijkheden

Hoewel wij al veel bestelgemak hebben ontwikkeld, blijft het voor een aantal van onze diensten en service lastig om dat aan te bieden via onze webshop. Daarom hebben wij diverse folders die u hier kunt vinden.

Wij presenteren een breed assortiment aan koude en warme buffetten.

Naar de folder.

‘t Pakhuis heeft al vele opdrachten mogen uitvoeren voor wegenbouwers in de Vallei regio. Catering voor de wegenbouw vergt flexibiliteit, inzicht en inlevingsvermogen.

Naar de folder.

Catering tijdens onvoorziene omstandigheden is essentieel. ’t Pakhuis catering staat dan ook continu 24/7 klaar om op deze momenten te kunnen ontzorgen. 

Naar de folder.

Speciaal voor bedrijven in Ede, Veenendaal en directe omgeving biedt ’t Pakhuis Cateringservice dagelijks een (overwerk) maaltijdenservice. U ontvangt de bestelling op het afgesproken tijdstip en u krijgt een voedzame maaltijd die niet zwaar op de maag ligt.

Naar de folder.

Yes, het moment is daar! Na hard werken achter de schermen is het moment aangebroken om jouw winkel, kantoor of instelling officieel te openen.

Naar de folder.

‘t Pakhuis catering staat ook in deze tijd zoals je gewend bent voor je klaar. Wij voldoen met onze HACCP certificering aan alle eisen voor voedselveiligheid. Meer dan ooit heeft hygiënisch werken de hoogste prioriteit.

Naar de folder.

Wil je een lunch bezorgd hebben in de Vallei? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

Naar de folder.