Bedrijfslunch – Zakelijk


Lunch catering voor bedrijven: 

Wil je een lunch bezorgd hebben in de Vallei? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

Misschien heeft  jouw bedrijf wat te vieren en wil je een groot feest geven! Of wil je een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost je veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op jouw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke lunch catering.

Alle producten worden vers bereid! 

Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor producten boordevol smaak. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd! Een gezonde, lekkere maaltijd tijdens je kantoorlunch, zorgt dat je blijer en productiever bent. Geen gedoe met nog snel tijdens de pauze in de buurt naar een eetgelegenheid of eigen maaltijd  thuis moeten voorbereiden.

delekkerstebroodjes.nl = Heerlijk genieten!

Download hieronder onze folder.

Folder nog niet beschikbaar

 

Of bestel direct

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 of vind onze contactgegevens hieronder.