Infra catering

Flexibele cateraar: 

‘t Pakhuis heeft al vele opdrachten mogen uitvoeren voor wegenbouwers in de Vallei regio. Catering voor de wegenbouw vergt flexibiliteit, inzicht en inlevingsvermogen. Weer en andere externe invloeden, kunnen de planning dusdanig op de kop gooien, dat onderaannemers direct moeten schakelen. Nachten en weekenden zijn gebruikelijke werkdagen. En aantallen afnames kunnen voortdurend fluctueren. Projecten vergen tevens een administratief traject die andere procedures vergt. daarin bepalen de projectleiders de cateraars.

De zorg met betrekking tot voedselveiligheid nemen wij graag voor u uit handen. Door middel van de 24 uur uitventservice zoekt ‘t Pakhuis catering alle medewerkers langs de weg of op het spoor op om deze te voorzien van een maaltijd of een tussendoortje. Op deze manier
hoeven uw medewerkers niet onnodig tijd te verspillen om terug te keren naar de kantine, maar gewoon op hun werkplek blijven. Zo proberen wij samen met de opdrachtgever het financiële plaatje gezond te houden. Trots bieden wij deze nieuwe brochure aan, voor vragen of een offerte op maat, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers, zij staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op de zaak, met of zonder afspraak. De koffie staat altijd klaar!

Vele wegenbouwers / projectleiders hebben ons in het verleden weten te vinden. 

Een opsomming van enkele van onze afnemers: Bam / KWS / Heijmans / Roelofs / Mourik / Volker Wessels / Roseboom-Ede.  

Bij ons zijn er vele mogelijkheden beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op! 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 (Toets 2) of vind onze contactgegevens hieronder.