Barbecue

BBQ online bestellen: Uw barbecue compleet verzorgd.​

Drie scherp geprijsde barbecue pakketten!  Straks weer gezellig lekker buiten vertoeven met collega’s en genieten van een ‘t Pakhuis heerlijke barbecue. Dat kan!

Wij hebben ook opties voor vegan, halal en kids. Deze vind u in elk basis pakket. Extra’s voor bij uw barbecue, salades en brood en dips, vind u verder op deze pagina, of klik de knop.

Volledige vleespakketten voor uw avond barbecuën

Complete barbecue pakketten

Kies uw basispakket hieronder. Kids, halal of vegan pakketten zijn vanuit elk pakket toe te voegen. Keer er na terug naar deze pagina als u er nog b.v. extra salades erbij wilt kiezen.

Onze pakketten

Brood en dips

Stokbrood

Ambachtelijk vers klassiek stokbrood

Jorisbrood

Ambachtelijke Poolish volkoren brood

Waldkorn

Ambachtelijke verse volkoren brood

Gelderse bol

Ambachtelijke bollen, Italiaanse of volkoren.

Kruidenboter

Schaaltje klassieke huisgemaakte kruidenboter

Tapenade

Schaaltje rode tapenade

Hummus

Schaaltje hummus, licht gekruid

Aioli

Schaaltje klassieke huisgemaakte Aioli

Salades

Poke bowl

Poke bowl met sushi rijst, zalm, wakame, avocado, mango en sojaboontjes

Geitenkaas salade

Rauwkostsalade me geitenkaas, pitten- en zaden-mix en balsamico dressing.

Fruitsalade

Diverse soorten vers gesneden seizoensfruit.

Pasta tonijn salade

Pasta met tonijn, groenten en kappertjes

Pittige kipsalade

Klassieke huisgemaakte huzarensalade

Vis compositie

Rauwkostsalade me geitenkaas, pitten- en zaden-mix en balsamico dressing.

Asperge salade

Aardappel salade met rauwkost garnituren, groente en diverse soorten fruit

Carpaccio

Oude kaas, pitten,
rucola, komkommer, rundercarpaccio en truffelmayonaise.

Heerlijke menu's met friet

Lekkere maaltijden
van onze cafetaria

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Gezond en lekker eten

De ontbijtjes worden met zorg samengesteld. Wij proberen hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen. Het belangrijkste voor ons is dat u het vooral lekker vindt en dat de prijs niet exorbitant hoog wordt. Voor mensen met een gluten intolerantie of ander allergie, hij of zij die een dieet volgt of een geloof gerelateerde wens heeft; Géén probleem wij passen ons aan welke wens dan ook.

Bereid met passie

Wij zeggen géén nee tegen convenience of fastfood. Maar vinden wel dat goed eten meer aandacht nodig heeft. Wij investeren passie en tijd in onze producten en services. Naast die convenience producten werken wij vooral met verse en streekproducten.

Het team van ‘t Pakhuis weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed en lekker eten ontvangt.

Waar en Wanneer

Wil jij een barbecue-pakket bestellen voor op de zaak of een gezellig avondje thuis met vrienden of familie? Wat jouw favoriete barbecue moment ook is,

Wij bezorgen tot aan de deur, iedere dag vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur. Wij bezorgen deze barbecue-pakketten in de gemeentes  Ede, Veenendaal, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Rhenen, Wageningen, Otterlo, Scherpenzeel, Renswoude, Elst (UTR), De Glint, Achterberg.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel bij de catering als bij de cafetaria & traiterie hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan tevreden particuliere en zakelijke klanten. Dagelijks verzorgen en bezorgen wij bij hen heerlijke producten. Al ver voordat het thuis bezorgen haar intrede deed bezorgden wij al zakelijk in de Vallei regio. Een greep uit onze zakelijke klantenbestand:

G4S, Hoogeraad, Delektro, Roseboom-Ede, Wildfire-SighSeen, Blue Terra, Bartosz, Metamo, Douglas hout, Fastenerpoint, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, van Nifterik, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers, Bunt groep, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac, Bochane groep, Compas, Camfil, Overeem, Hout & Staal, Bouwbedrijf Kreeft, HBE, Falk, Crosby IP, NautaSign, Wabtec, Lukkien, VBW, Plantion, Niftrik, IJsvogel Retail, Welkoop, Bruil, Reasult, Greif Tholu, Midac, Eriks, Road2Work, ACV groep, A30 trucks, van Bruxvoort transport, Vliebo, Charim, Sibbing adviesgroep, Hatchtech.

Persoonlijke klantenservice

Geen callcenter of automatische bandjes. Als u ons belt krijgt u personeel aan de lijn die verstand heeft van zaken en ook mee werkt in de operaties van ‘t Pakhuis. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.

Dit is één voorbeeld van diverse andere praktijken die wij binnen ons operaties hebben ingezet om mee te werken aan een duurzame samenleving. Momenteel zij wij bezig om ook duurzame disposables meer in te zetten, om ons plastic verbruik te verminderen.