Menu

Receptie- en bittergarnituur

De mooiste hapjes voor uw receptie of feest bestelt u gemakkelijk bij ’t Pakhuis! De inzet van catering speelt een belangrijke rol bij uw receptie, diner, presentaties en andere ontvangsten, zowel groot als klein. Elke invulling kan weer anders zijn en daar spelen wij op in. Een receptie met enkel een drankje en een klein hapje of een jubileum, bruiloft, afscheidsfeest of een andere groot feest. Elke gelegenheid verdient evenveel aandacht, zorg en toewijding.

Vakmanschap, ambachtelijk, luxe uitstraling, gevarieerd en dagvers. Aan onze partyhapjes ziet en proeft u dat ze met liefde voor het vak vervaardigd zijn. Om uw feest nét dat beetje extra cachet te geven, kunt u bij ons diverse luxe en bijzondere partyhapjes bestellen. Heeft u bijzondere wensen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Folder

Klik op download bestand voor onze borrel en bittergarnituur folder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cateringservice ’t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0318 – 52 94 98 of ga naar contact.

Ga naar contact