Cafetaria-pakhuis.nl – de lekkerste friet & snacks.

Al vanaf 1970 kunt u bij ‘t Pakhuis heerlijke frites en snacks bestellen en afhalen. Natuurlijk kunnen wij deze ook bij bezorgen. Wilt u eerst voor overige informatie naar de website van de cafetaria: cafetaria-pakhuis.nl. Wilt u direct door naar bestellen, klik dan op de onderstaande rode button.

cafetaria t pakhuis veenendaal ede
Bestel bij de cafetaria

Waarom kiezen voor ‘t Pakhuis?

Waar en wanneer

Dit kan bij iemand thuis, maar u kunt natuurlijk ook uw friet & friet op het werk bezorgen als lunch of diner. Wij bezorgen in de gemeentes Ede, Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Rhenen, Renswoude en Scherpenzeel natuurlijk de bijhorende dorpen Bennekom, Lunteren, Ederveen, de Klomp, de Valk, Otterlo, Harskamp, Achterberg, Elst (Utrecht) en het buitengebied. Het is op feestdagen alleen mogelijk aangepaste pakketten te bestellen en te laten bezorgen.

Gezond en lekker

Verse frieten en een zorgvuldig samengesteld assortiment met cafetaria producten.
Daar producenten van snacks nog steeds onnodige stoffen of separatorvlees toevoegen aan de producten, proberen wij hier een verschil in te maken, door bewust om te gaan met de producten die wij inkopen of het nu een streek product of een internationaal product is . Heeft u een gluten intolerantie of ander allergie, volgt u een dieet of heeft u een geloof gerelateerde wens; Géén probleem. Onze leveranciers:
Oliehoorn, Elite, van Reusel, Quik’s, Goodlife foods, van Geloven, Bidfood, SVO vakopleiding food, van den Moortele, VA foods, Levo, Verscentrum, Sligro, K fresh, Jorisbrood, Remeker, de Bakkerij – Ede, Hillco, Excellent Snacks,

Bereid met passie

Het team van ‘t Pakhuis is bijzonder ervaren, weet precies waar zij op moeten letten en geven 100% zodat u goed eten ontvangt.

Decennia een begrip in de regio

Cafetaria ‘t Pakhuis is een begrip in de Vallei regio “Est 1970. Dit jaar zelfs 50 jaar heerlijk genieten van friet en snacks.

Meer dan tevreden vaste klanten

Zowel als bij de cafetaria als bij de catering hebben wij een klantenbestand op gebouwd van meer dan tevreden klanten, waar wij wekelijks heerlijk producten voor verzorgen en bezorgen. Al ver voordat thuisbezorgd.nl haar intrede deed bezorgden wij al in de Vallei regio. Een greep uit onze klantenbestand:


Ziekenhuis de Gelderse Vallei, Douglas hout, iddink, Fastenerpoint, Huisartsenpost Gelderse Vallei, PWR Pack, Ten Ham, Goed Bouw, Delinuts, Hout en Staal, Kelderman, Speelziek Opleidingen, Elektroraad, Van van Ee, Penko, Labor, Van Mourik, Pottery Direct, Delektro, ARBO opleidingen, Kwetters, Solar, Brocacef, Aannemersbedrijf van Kleef, Albers Zeilmakerij, Brouwer Metaal, Toyota Van Gent, Stern Auto, Welkoop, Berg Toys, Kimberly-Clark, Toyota Material Handling, Lukkien, R&W Batterijen, Technische Unie, Radan, ASAV, Bos Dynamics, Enerpac en natuurlijk honderden particulieren.

Persoonlijke klantenservice

Direct bestellen via de website behoort tot de mogelijkheid. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Als u vragen heeft aan ons, zoeken wij ook altijd naar de passende opties voor u.

Duurzame investeringen

Al het rest voedsel wat wij in de keuken verzamelen, storten wij in een swill container van Re-Food. Dit bedrijf haalt bij ons de swill op waarna het verwerkt wordt tot BIO-diesel.
Uw ontbijtje wordt bezorgt met een van onze volledig elektrische bestel wagens. Wij gebruiken voor uw ontbijtje, duurzame disposables. Dit is enkele voorbeelden van onze bijdrage aan een duurzame samenleving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Cafetaria ‘t Pakhuis? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar; 0318 – 52 94 98 of ga naar contact.

Ga naar contact