Bedrijfslunch bestellen

Diverse bedrijven, zowel groot als klein, hebben regelmatig behoefte aan een lunch voor bijvoorbeeld een bijeenkomst. Met name voor grotere groepen bestellen daarom bedrijven vaak een lunch bij een cateraar. Omdat dit operationeel lastig is voor zulke bedrijven om het zelf klaar te maken is dit dan ook zeer begrijpelijk. Tijdens belangrijke bijeenkomsten is het van belang dat de gasten en personeel met een tevreden gevoel de lunch verlaten en met een frisse wind de dag voorzetten. Om hier zorg voor te dragen zijn diverse zaken belangrijk Op de juiste tijd en dag de lunch bezorgen staat op de eerste plaats, goede communicatie is hiervoor van belang. Vervolgens wil je graag dat er genoeg variatie is in keuze voor iedereen. Het kan soms lastig zijn om een goede inschatting te maken hoeveel gasten je gaat ontvangen. Wij helpen je graag om een advies hier in te geven, als vuistregel zeggen we wel altijd “liever te veel dan te weinig.”  Ook ben je vrij om speciale wensen door te geven. Dit kan via ons contactpagina.

Groepslunch bestellen

Een bestelling plaatsen voor 50, 100 of misschien 100+ mensen kan even duren als je één voor één broodjes gaat selecteren. Dat kost ontzettend veel tijd en die wil je niet kwijt zijn aan een lunch bestellen. Hier bieden wij onze “vergaderpakketten” voor aan. Dit zijn een assortiment aan verschillende broodjes, hiermee kan je zelf ook een eigen pakket van maken door de verschillende keuzes te combineren. De pakketten lopen van A-G, elke heeft enkele unieke specificaties: De pakketten verschillen in soorten beleg en broodsoorten, lees dit goed door om een gegronde keuze te maken. Wil jij liever een ander soort beleg of een belegsoort wisselen? Dan kun je dit aangeven in de opmerkingen tijdens het bestellen. 

Menu gedurende de dag

Soms heb je niet alleen behoefte aan een lunch, maar ook aan een stuk fruit, drankje of andere snack. Het kan natuurlijk zijn dat je een hele dag een congres host of een andere gelegenheid, waarvoor je gasten wil voorzien van een hapje en een drankje gedurende de dag. Hiervoor hebben wij een viertal aan opties voor lunchboxen: Per persoon een stuk fruit, sap, broodjes en meer. Bekijk deze opties hier.

 

Mogelijkheden lunch bestellen voor bedrijven

Naast een samengestelde groepslunchlosse broodjes, wraps, salades en meer kan je ook kiezen om een ontbijt, lunch of brunch te bestellen. Dit zijn arrangementen die bestaan uit verschillende elementen die perfect dienen als een lunchpakket of een compleet menu. Zo bestaat een ontbijt arrangement vaak uit een sapje, fruit en broodjes en bestaat een lunch/brunch arrangement uit broodjes, een sapje, een stuk fruit en een snack. Mocht je op zoek zijn naar een royaal lunchpakket dan zijn de arrangementen een goede keuze.

Afrekenen en de bedrijfslunch op rekening betalen

Een bedrijfslunch wordt vaak besteld door een verantwoordelijk persoon vanuit het bedrijf, die logischerwijs niet de lunch voor zijn rekening neemt. Bij bedrijven ligt vaak de voorkeur voor betaling via een factuur. Bij grote bestellingen is dit zeker een optie. Informeer voor de mogelijkheden en eventuele vragen via een mailtje naar onze klantenservice of door een vraag te stellen via de chatfunctie. Wij kijken graag met jullie mee naar een passend aanbod en de juiste service die bij jullie bedrijf past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *