Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar?

2020 was een bewegelijk jaar voor mij, privé en werk gerelateerd. Ik heb er gemengde gevoelens bij, ik zag de epidemie al aankomen. Vanaf maart had ik namelijk een tour opgezet voor mijn band waar ik in drum. We zouden het hele land door gaan en heel veel leuke shows gaan spelen. Dit moest allemaal geannuleerd worden, wat voor mij extra pijnlijk was omdat ik er veel energie in had gestoken om het te realiseren. Maar bij het ’t Pakhuis bracht het mij nieuwe kansen, ik mocht namelijk mijn talenten kwijt in webbeheer. Dit groeide uiteindelijk uit tot een volledige positie op het gebied van webbeheer en marketing.

Hoe vind je dat je werkgever zich heeft aangepast aan de situatie?

Ik ben heel trots op mijn werkgever hoe flexibel hij meebeweegt met de maatregelen die ons opgelegd worden. Ook suggesties die ik hem aangeef worden serieus genomen en overwogen. Wij snappen elkaar goed en weten dat het belangrijk is om innovatief te blijven. Ook al betekend het soms dat je als bedrijf net wat meer moet geven om er een gelijkwaardig resultaat uit te krijgen dan je voorheen gewend was.

Wat voor rol heb je gespeeld in deze periode?

Er werd mij de vrijheid gegeven om de catering website (catering-pakhuis.nl, deze website) te mogen vernieuwen en webshopping te integreren op de site. Ik had vanuit mijn eigen initiatieven al ervaring met de tools, dus ik kon gemakkelijk mijn energie er in kwijt. Daarna mocht ik ook verder met marketing gerelateerde zaken, zoals emailing en social media.

Heeft de crisis ook effect op je gehad in andere gebieden?

Hoewel afgelopen jaar een grote sleur was op vele andere vlakken voor mij, was het voor mijn werk een ware vooruitgang. Ook voor mij en de muziek heb ik nieuwe uitdagingen mogen uitvoeren, zoals een mooi initiatief Proving Grounds, waar ik artiesten een online podium geef. Natuurlijk mis ik een hoop uit het oude normaal, zoals concerten, biertjes drinken op een terras en samen komen met vrienden. Ik hoop dat we snel weer terug kunnen, laten we hopen op het beste.

Bio

Naam: Boudewijn Jansen

Woont in: Veenendaal

Geboren: 4 april 1994

Functie: Webbeheer en marketing

Hobbies: Muzikant

Huisdieren: Katten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *